| 27 januari 2019

Rudi Lubbers: het gevecht van z’n leven

Vanavond om 22.00 is het zover op NPO 1. Rudi Lubbers: het gevecht van z’n leven. Andere Tijden Sport natuurlijk.

| 27 januari 2019

‘Spoedeisende hulp’ in ‘Rudi Lubbers: het gevecht van z’n leven’

Ja, Lubbers de Nederlands kampioen zwaargewicht heeft het zwaar. Maar dat gold voor iedere bokser die tegen Muhammad Ali in de ring trad. In een aantal ronden is ‘zwaar’ een te milde omschrijving. Dat hij dan overeind blijft duidt er op dat hij goed verdedigt, kan incasseren en vooral het karakter heeft om niet op te geven. Een rode draad in z’n leven. Lubbers is een volhouder, altijd geweest, en nog steeds, ook als het leven zelf hem doet wankelen.

reportage | 25 januari 2019

De wondermasseur uit ‘Rudi Lubbers: het gevecht van z’n leven’

Op 20 oktober 1973 bokst Nederlands zwaargewichtkampioen Rudi Lubbers tegen G.O.A.T., de grootste aller tijden, Muhammad Ali. In de zinderende hitte van Jakarta levert de Nederlander een wereldprestatie. Maar welke rol speelde de Indonesische wondermasseur Benny Frisco?  ‘Rudi Lubbers: het gevecht van z’n leven’. Zondagavond 22.00 NPO 1 in Andere Tijden Sport, waar anders…bekijk hier alvast een fragment.

| 24 januari 2019

‘Voelde me goed’ uit ‘Rudi Lubbers: het gevecht van z’n leven’

Het aftellen is begonnen, zondag om 22.00 op NPO 1. ‘Rudi Lubbers: het gevecht van z’n leven’. In Andere Tijden Sport, waar anders? Bekijk hier ‘Ik voelde me hardstikke goed’ een fragment…